Община Разград уведомява, че във връзка с насрочените с Указ

...
Община Разград уведомява, че във връзка с насрочените с Указ
Коментари Харесай

За изборите на 2 октомври са образувани 68 избирателни секции в Община Разград

Община Разград уведомява, че по отношение на плануваните с Указ №213 от 01.08.2022 година на Президента на Република България на 2 октомври 2022 година избори за народни представители със Заповед №960/10.08.2022 година на избрания за кмет зам.-кмет на Община Разград Добрин Добрев са формирани изборните секции на територията на общината и са одобрени тяхната номерация, обсег и адрес. Образуваните с кметската заповед секции са 66, а одобрената номерация е за 68 секции, защото секциите в обществените услуги – Дом за остарели хора и Дома за пълнолетни с деменция – се образуват от ръководителите на обществените услуги.

Пълният текст на заповедта и приложенията към нея са оповестени на формалната интернет страница на Община Разград в графа „ Избори ” – и са сложени на осведомителното табло на партерния етаж в административната постройка на Община Разград с адрес гр. Разград бул. „ Бели Лом ” №37А.

39 от секциите са в регионалния град, 29 са в останалите обитаеми места. По 3 секции има в Дянково, Раковски и Ясеновец, по 2 – в Гецово и Стражец, в останалите села секциите са по една.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР