Община Пловдив възнамерява да сложи камери за скорост на най-невралгичните

...
Община Пловдив възнамерява да сложи камери за скорост на най-невралгичните
Коментари Харесай

Слагат камери за скорост на най-оживените булеварди в Пловдив

Община Пловдив има намерение да постави камери за скорост на най-невралгичните места по най-оживените булеварди в града под тепетата, които в последно време са превърнати в автомобилни писти от десетки джигити зад кормилото.

Точните места, където ще бъдат сложени въпросните камери, които ще засичат дали се съблюдава ограничаването от 50 км/час на територията на града, ще бъдат избрани от чиновниците на „ Пътна полиция ” в Областната дирекция на МВР-Пловдив, само че парите за закупуването и монтажа им ще бъдат обезпечени от общинския бюджет за 2018 година

Със сигурност сходни камери за скорост ще бъдат сложени по булевардите „ Пещерско шосе ”, „ Кукленско шосе ”, „ България ”, „ Санкт Петербург ”, както и на бул. „ Васил Априлов ”, след окончателното привършване на ремонтите по него и подмяната на паважната настилка с асфалт.

Освен камерите за скорост, въз основата на които ще бъдат издавани и наказателни постановления, от градската администрация под тепетата възнамеряват да инсталират и камери за видеонаблюдение за нарушавания на публичния ред по въпросните булеварди.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР