Община Пловдив в момента анализира ситуацията със стадион Локомотив като

...
Община Пловдив в момента анализира ситуацията със стадион Локомотив като
Коментари Харесай

Кметът обмисля разделяне на новата поръчка за Лаута, чака отговор от Асен Василев за парите

Община Пловдив сега проучва обстановката със стадион „ Локомотив ” като ще се създадат точни и ясни планове за новата социална поръчка, съобщи кметът Костадин Димитров. Припомняме, че Върховен административен съд дефинитивно анулира поръчката за построяването на игралната естрада и отвесната планировка поради противозаконни условия в заданието.
Прочетете още
Димитров сподели, че стадион „ Локомотив ” е един от целите му и той ще бъде приключен, Хипотетично след направените планове и разбори, поръчката може да бъде разграничена на две – едната за трибуната, а другата за облагородяването към стадиона, с цел да няма подозрение по отношение на цената и дейностите, които ще се извършат.
Все още не може да се даде точна дата по кое време ще бъде пусната новата процедура, като също по този начин община Пловдив чака и отговор от финансовото министерство за желаните пари. Освен това градските управляващи, предоставиха плана за 156 милиона лв. към Асен Василев като се чака част от тях да бъдат включени в държавния бюджет, който би трябвало да бъде гласуван в края на годината или при започване на идната.

От въпросните 156 милиона лв. – 42 са за стадион „ Локомотив ”.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР