Община Пловдив търси кой е Най-добрият млад предприемач" за 2017

...
Община Пловдив търси кой е Най-добрият млад предприемач" за 2017
Коментари Харесай

В Пловдив търсят най-добрия млад предприемач

Община Пловдив търси кой е " Най-добрият млад бизнесмен " за 2017 година За девета поредна година стартира състезанието, в който ще се прегледат най-интересните бизнес проекти на младежи от 18 до 33 години. " Ако имате добра концепция за развиване на личен дребен бизнес и имате предпочитание да отбраните визията си за предстоящ триумф в Пловдив и района, то състезанието " Най-добър млад бизнесмен " е Вашето място ", с тези думи заместник-кметът Георги Титюков се обърна към студентите от Европейско висше учебно заведение по стопанска система и мениджмънт.
7000 лв. ще получи спечелилият, с 4000 лв. ще се подкрепи бизнесът на втория класирал се, а двете трети места ще получат по 2000 лв.. Изненади ще има за всички участници, както и няколко утешителни награди, оповестиха уредниците от дирекция " Спорт и юношески действия ".

" Имаме доста сполучливи образци на млади амбициозни хора, които съумяха през годините да развият още повече своята активност ", съобщи Георги Титюков и уточни Анастасия Чочева, която през 2010 година печели втора премия, с която съумява да разгърне активността на своята школа по танци и през днешния ден тя работи с деца в 21 учебни заведения в Пловдив.

" Конкурсът дава доста положителни благоприятни условия и аз съм един от образците, за които може да се каже, че съм спечелила от реализацията на моя бизнес проект, който показах в състезанието ", изясни Анастасия Чочева.

Срокът за кандидатстване с бизнес проектите е 17.00 часа на 26 януари (петък) 2018г. Желаещите би трябвало да ги подадат на книжен притежател в деловодството на Община Пловдив на площад " Стефан Стамболов " №1, както и да дават свое малко CV.

Компетентно 15-членно жури ще оцени предложенията и ще излъчи спечелилите, които ще станат ясни по време на гала напролет на 2018-та година. Допълнителна информация за изискванията насоките за кандидатстване може да видите в уеб страницата на Община Пловдив, както и на телефони 032/276984, 032/276985.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР