Община Пловдив търси фирма, на която да даде 400 хиляди

...
Община Пловдив търси фирма, на която да даде 400 хиляди
Коментари Харесай

Общината дава 400 бона за парфюмиране на уличните шахти

Община Пловдив търси компания, на която да даде 400 хиляди лв., за обезмирисяване на уличните шахти. Градската администрация е оповестила социална поръчка в петък, 19 август, и чака подаване на предложения или заявки за присъединяване в процедурата до среднощ на 15 септември, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Обществената поръчка е с предмет " Избор на реализатор за показване на екологично сложно решение за премахване на неприятна миризма от отлагания на биоразградима субстанция, в дъждоприемните шахти и колекторната мрежа, и възстановяване на пропускливостта им при интензивни превалявания ". 

С биологично деен препарат би трябвало да бъдат третирани общо 44 километра канализационна мрежа в централната градска част и трите хълма на Стария град - Небет, Джамбаз и Таксим тепе. 

Прогнозната стойност на поръчката е 400 000 лева без Данък добавена стойност или 480 000 лева с Данък добавена стойност. Срокът на контракта с определения реализатор е 12 месеца. Подадените заявки и предложения ще бъдат отворени в 14 ч. на 16 септември.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР