Община Пловдив стартира кампанията Регистрирай куче и спечели награда“. Тя

...
Община Пловдив стартира кампанията Регистрирай куче и спечели награда“. Тя
Коментари Харесай

„Регистрирай куче и спечели награда“ стартира в Пловдив

Община Пловдив започва акцията „ Регистрирай куче и завоюва премия “ . Тя е отдадена на Международния ден за отбрана на безстопанствените животни - 4-ти април. Инициативата е ориентирана към притежателите на домашни кучета, които прецизно съблюдават законовите разпореждания и съответно заявяват притежаването на домашното си куче. Целта на акцията е да подтиква интензивността на притежателите на в това им обвързване .
Предвидено е 10 изрядни притежатели на кучета да получат пакет дарове за своя любим  (козметика за животни и разнородни аксесоари). Печеливши ще са тези 10 домашни кучета, които до 12-ти декември 2021 година бъдат регистрирани в общинския „ Електронен указател на домашните кучета, отглеждани в Пловдив “ под номера: 9860, 9900, 9950, 10000, 10050, 10100, 10150, 10200, 10250, 10300. Припомняме, че декларирането на домашно куче се прави в общината по непрекъснат адрес на притежателя.
 Домашно куче нахапа грубо дете в село Варвара Домашно куче нахапа грубо дете в село Варвара
Домашно куче е нахапало 7-годишно дете в септемврийското село Варвара, оповестиха от локалната полиция. Семейството на потърпевшото момче...
Активно протича оповестената на 1-ви март и добре познатата на пловдивчани „ Кампания за подкрепяне кастрацията на домашни кучета и котки, отглеждани в Пловдив “ . В рамките на тази акция притежателите на домашни кучета и котки, могат да заявят кастрация на своя домакински любим с преференция против „ ваучър за отстъпка “. За женските кучета и котки отстъпката е 35 лв., а за мъжките – 25 лв.. Желаещите да се възползват от изискванията по акцията, могат да получат „ ваучър за отстъпка ” от община Пловдив, Дирекция „ Екология и ръководство на отпадъците ”, или в съответната районна администрация по местоживеене.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР