Община Пловдив пусна два търга за две култови заведения в

...
Община Пловдив пусна два търга за две култови заведения в
Коментари Харесай

Пуснаха търгове за наем на две култови заведения в Пловдив

Община Пловдив пусна два търга за две паметни заведения в Пловдив – някогашният ресторант „ Марбея “ и кафето към лятно кино „ Орфей “. Те ще бъдат дадени чартърен за интервали сред 5 и 10 години
Прочетете още
Бившият паметен ресторант на Гребната база  е с начална тръжна цена от 1320 лв. на месец.  Първоначално предлагането на Община Пловдив бе за  цена по наредбите, която е за 0,30 лв. на квадратен метър по коефициент, което правеше сумата от 240 лв..  След разногласия в локалния парламент сумата бе вдигната до 1320 лева без Данък добавена стойност. Търгът е на 11 май, като участниците би трябвало да дават и 2000 лева депозит. Наемът е за 10 години постройката от 103 кв.м. плюс спомагателно помещение.

Търгът за заведението към лятно кино „ Орфей “ е за 5 години.  Кафе-ресторантът бе част от концесия, която изтече и той се върна за стопанисване на Община Пловдив дружно с киното, което бе реновирано.

Бъдещият наемател ще използва  пет независимо обособени пространства, с обща повърхност 122,82 кв.м.   Началната тръжна цена е 838,93 лева без Данък добавена стойност, а депозитът за присъединяване е 2000. Търгът ще се състои на 12 май.  
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР