Община Пловдив продължава да води дела за имота на бул.

...
Община Пловдив продължава да води дела за имота на бул.
Коментари Харесай

Надежда за въстаналите пловдивчани в Кършияка

Община Пловдив продължава да води каузи за парцела на бул. " Дунав " 2-4. Но безапелационното й мнение е, че не трябва да има промяна на Подробния организационен проект (ПУП) и градеж. Това разяснява кметът Иван Тотев, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

" Нашето мнение е, че не би трябвало да влиза в действие променения Подробен устройствен план. Доколкото знам там няма влезнало в действие решение на съда за смяна на ПУП-а, както и следващи решения и дейности на община Пловдив. Ние не сме издавали документи, които да обуславят пускане на каквото и да е строителство там. Така че там няма по какъв начин да има градеж. Вече в случай че парцелът е частен и притежателят е решил да го загради, ние няма какво да създадем ", комрнтира градоначалникът.

По думите му през годините са продавани места от община Пловдив. И на доста места се следи, към този момент след много години през разнообразни " малки врати " на закона, да се появява градеж на съответното място.

" В последните 20 години в Пловдив това се е случило на доста места. Това са бомби, залагани години обратно ", сподели още Тотев.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР