Община Плевен в партньорство със Спортувам.Инфо“ и ЦПЛР - ЦРД,

...
Община Плевен в партньорство със Спортувам.Инфо“ и ЦПЛР - ЦРД,
Коментари Харесай

Спортен празник за деца ще се проведе в Градската градина в Плевен

Община Плевен в партньорство със „ Спортувам.Инфо “ и ЦПЛР - ЦРД, провеждат празник „ Децата на Плевен спортуват “. Целта на самодейността, която е част от Спортния календар на Общината, е разпространение на спорта за подрастващите в свободното време и първи уроци по разнообразни типове действия без спортен темперамент.
Ще бъдат проведени кътове с мобилно спортно съоръжение за стрийтбол, волейбол, хокей на трева, тенис, каране на ролери и тротинетки, авиомоделизъм, игри по сигурност на придвижване по пътищата и запознаване с нетрадиционни спортове като боче и удбол. Изявената плевенска шахматистка Нора Рашева, която е трикратна държавна шампионка, участничка в три международни и три европейски шампионати, ще изнесе сеанс на едновременна игра против всички искащи деца.
 С цветен театър ДГ „ Гергана ” отпразнува своята 50-годишнина в Плевен С цветен театър ДГ „ Гергана ” отпразнува своята 50-годишнина в Плевен
С доста въодушевление, радостни песни, танци и голяма торта през днешния ден беше маркирана 50-годишнината на Детска градина „ Гергана ” с д...
ЦПЛР – ЦРД - Плевен провежда концерт с присъединяване на танцов състав „ Синтез “ и ДЮФА „ Нашенчета “. За най-малките участници ще има занимания с аниматори, на децата ще бъдат раздадени символични награди и грамоти за присъединяване.
Спортният празник стартира в 10.00 часа на 29 май 2021 година, събота, в Градската градина. По време на мероприятието от участниците ще се изисква съблюдаване на разпоредените противоепидемични ограничения.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР