Община Плевен продължава приема на документи за потребители и социални

...
Община Плевен продължава приема на документи за потребители и социални
Коментари Харесай

Община Плевен продължава приема на документи за потребители и социални асистенти на услугата „Асистентска подкрепа”

Община Плевен продължава приема на документи за консуматори и обществени асистенти за даване на обществената услуга „ Асистентска поддръжка ”.

Услугата се дава почасово в домашна среда на възрастни хора в неспособност за самообслужване, деца и лица с избрана от ТЕЛК нужда от непозната помощ.

Услугата се дава приблизително до 3 часа на ден и може да включва помощ за персонален тоалет, къпане, промяна на памперси, хранене, извършване на покупки, разчистване на населяваното жилище, пране, възнаграждение на битови сметки, придружаване при разходка, персонален доктор и други

Териториалният обсег на услугата покрива всички обитаеми места от община Плевен.

Желаещите да се възползват от услугата могат да подават заявки на адрес: гр. Плевен, ул. „ Георги Бенковски “ № 61.

Лицата, искащи да бъдат назначени на служба „ Социален помощник “ за даване на обществената услуга „ Асистентска поддръжка ” по реда на Закона за обществените услуги, е належащо да са в положително физическо и психологично здраве по отношение на качественото осъществяване на трудовите отговорности.

Необходими документи за кандидатстване:

Заявление – декларация (по образец):

Документ за идентичност (за справка);

Автобиография;

Копие на документ за приключено образование;

Медицинско удостоверение за общо здравословно състояние;

Удостоверение от Център за психологично здраве, че не се води на учет.

Декларация от лицето, че е пълновръстен български жител, не е сложено под забраняване, не е осъждано за съзнателно закононарушение от общ темперамент за отнемане от независимост, не е лишено по съответния ред от правото да заема избрана позиция и не са му налагани ограничения като причинител по Закона за отбрана от домашното принуждение, единодушие за предпазване и обработка на персоналните данни по ЗЗЛД (по образец);

Копие от трудова книжка;

Други документи по преценка на претендента

С утвърдените претенденти за заемане на длъжността „ Социален помощник “ се подписва трудов контракт на 8-часов работен ден, като един обществен помощник дава поддръжка на най-малко двама консуматори.

Документи на претендентите за заемане на служба „ Социален помощник “ се подават в град Плевен, бул. „ Русе “ № 1, ет. 1, стая 5 и стая 7 /сграда на някогашната Стоматология/, всеки работен ден от 8,30 ч. до 17,00 часа.

За спомагателна информация - телефон: 064/800-402.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР