Община Плевен избра компанията „Мапекс“ за изпълнител на обществена поръчка

...
Община Плевен избра компанията „Мапекс“ за изпълнител на обществена поръчка
Коментари Харесай

Плевен избра изпълнител на географската си информационна система

Община Плевен избра компанията „ Мапекс “ за реализатор на социална поръчка за разработване и инсталиране на географска осведомителна система. Процедурата е била извършена през декември м.г. Срокът за осъществяването на поръчката е 151 дни. Със системата ще се поддържа в дигитален тип информацията за градоустройствените проекти. Чрез нея ще се дават услуги, свързани с географската информация при проектирането, благоустройството, строителството и ръководството на активите, заяви общинската администрация.
Крайната цел е да се получи обединен дигитален модел на устройствените проекти. Той ще се употребява за решение на необятен набор от задания, свързани с устройственото обмисляне, капиталовото планиране и други
Географската осведомителна система ще улесни сензитивно работата на администрацията и ще даде опция за даване на електронни услуги за жителите и бизнеса. Със системата Община Плевен ще усъвършенства времето за осъществяването на административните действия и ще дава на жителите по-бързи и по-качествени услуги, допълват от общинската администрация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР