Община Перник отваря врати за високо мотивирани млади хора, които

...
Община Перник отваря врати за високо мотивирани млади хора, които
Коментари Харесай

Община Перник се включва в инициативата „Мениджър за един ден“

Община Перник отваря порти за високо стимулирани младежи, които да се включат в самодейността „ Мениджър за един ден “, проведена от JA Bulgaria.
В рамките на един ден възпитаници и студенти на възраст сред 16 и 23 години ще имат опцията да се срещнат с ръководството на общината, да станат част от общинската администрация, да се срещнат с екипа на кмета Станислав Владимиров, да схванат повече за техните задължения, да надникнат в работното им всекидневие. Младежките мениджъри ще имат опцията да задават своите въпроси, да се включат в полемики, да показват лидерските си умения, да получат познания и упътвания от техните ментори.
Двадесетото издание на „ Мениджър за един ден “ ще се организира на 10 май 2022 година, а тематиката е „ Силата на един екип “. Целта му е да даде посока в избора на кариерен път на учениците и студентите, да им разреши да покажат най-хубавото от себе си и да разкрият своя капацитет по пътя към мечтаната специалност. Инициативата съумява да доближи до доста младежи, да ги въодушеви и да им даде опция за съзнателен избор в професионален проект.
Желаещите могат да вземат участие в самодейността като се записват на платформата https://mfd.jabulgaria.org/registraciya-studenti#Jobs
и аплайват за оповестените позиции.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР