Община Пазарджик стартира процедурата за номиниране на най-изявените учители, училищни

...
Община Пазарджик стартира процедурата за номиниране на най-изявените учители, училищни
Коментари Харесай

Номинират културни и просветни дейци за отличието “Св. св. Кирил и Методий“

Община Пазарджик започва процедурата за номиниране на най-изявените учители, учебни шефове и създатели в областта на образованието и културата във връзка 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност.

Наградите „ Св. св. Кирил и Методий “ за ярки и значими достижения в региона на изкуството и културата са в разделите литература, музика/танц, приложно/изобразително изкуство, спектакъл, публицистика и снимка. Те се присъждат за забележителен принос и висок професионализъм при основаването на художествени произведения в горепосочените области за миналата календарна година.

Присъжда се и една премия за повсеместен принос в развиването на културата на Община Пазарджик.

Предложения се вършат от името на културните институти на територията на Община Пазарджик, креативен групи, сдружения, обединения, неправителствени организации, импресарски звена и други Една институция или лице може да номинира единствено по един създател от всеки раздел. Крайният период за показване на предложенията в региона на културата е 10 май.

Срокът за показване на предложенията в областта на образованието е 28 април.

Тържествената гала по връчване на оценките ще се организира на 23 май от 19:00 часа в Драматично-кукления спектакъл „ Константин Величков “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР