Община Монтана е разплатила всички дължими средства. В момента се

...
Община Монтана е разплатила всички дължими средства. В момента се
Коментари Харесай

Община Монтана завършва годината без неразплатени разходи

Община Монтана е разплатила всички дължими средства. В момента се преразпределят пари за новородените деца, заяви кметът Златко Живков.
"Толкова е хубаво, че имаме мотив да актуализираме нещо, което е обвързвано с раждането на деца, тъй че създали сме всички нужни неща в границите на годината. Това, което има като заплащания на деца, двойки с репродуктивни проблеми, които продължаваме по същия метод, еднократни помощи, заплащането на всички стратегии на "Личен помощник ", което за някои може да е маловажно, само че това една тежка, къртовска работа за към 300 индивида, непрестанно ", добави градоначалникът.
Извършени са всички заплащания, свързани с стратегиите за патронажна грижа, както и в областта на образованието, разясни кметът:
"Нямаме на никое място учредения да кажем, че в границите на тази година и през декември всички спомагателни заплащания и всички планувани заплащания не са направени, в противен случай - те са в пъти по-високи от всяка друга предишна година ", приключи Живков.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР