Община Монтана е подготвила богата програма, с която да зарадва

...
Община Монтана е подготвила богата програма, с която да зарадва
Коментари Харесай

Вижте богатата програма на община Монтана за Деня на детето

Община Монтана е подготвила богата стратегия, с която да зарадва малчуганите по случай Международния ден на детето – 1 юни.
От 10 часа в парк „ Монтанезиум “ е проведена читалня навън с книжни игри и викторини, готови от екипа на детския отдел на районна библиотека „ Гео Милев “ в града.
От 10.30 часа в ДГ „ Зора “ ще стартира детски образователно-развлекателен театър „ У дома часовник трака “ с създател и режисьор Панайот Цанев. Стиховете са на Иван Ангелов, музика и аранжимент - Евгени Платов. В функциите ще влязат Даринка Лесинкина и Христина Пенкова от Общински куклен спектакъл – Монтана.
В 11 часа в Дневния център за деца с увреждания децата от ОДК „ Ние, врабчетата “ ще изнесат концерт под надпис „ Усмивка подари ми “.
Забавленията не престават и следобед. От 17 до 20 часа ще има „ Мацане в Монтето " – хепънинг на Младежки център – Монтана, във връзка 1 юни с рисунки по лица и правене на плитки, както и доста занимателни игри. Мястото още веднъж е парк „ Монтанензиум “.
От 17,30 часа ще бъде открита годишна галерия на студио по изобразително изкуство,,Рениарт " в изложба „ Кутловица “.
Кулминацията на празниците е детско празненство за Международния ден на детето с Джей Ди Джей и аниматори – артисти от Общински куклен спектакъл – Монтана. Събитието ще се организира от 18 часа в огромната зала на Общинския юношески дом.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР