Община Ловеч е отличена като един от лидерите в бизнеса

...
Община Ловеч е отличена като един от лидерите в бизнеса
Коментари Харесай

Община Ловеч с отличие: Един от лидерите в бизнеса на Балканите

Община Ловеч е отличена като един от водачите в бизнеса на Балканите.

Тя е получила премия по време на осмото издание на годишните Balkan Business Awards 2022 в Банско, а наградата е бил връчен на заместник-кмета Даниел Колев, оповестиха от Общината.

" Наградата е огромна чест за Община Ловеч. Имам удоволствието да предам поздравите и благодарностите на нашия кмет Корнелия Маринова. Радвам се, че нашите старания за следващ път са видяни.

Ще продължим да работим за основаване на положителни условия за бизнеса и поисквам това и на останалите общини ", е споделил при връчването на оценката Даниел Колев.

През последните шест години община Ловеч демонстрира качества, които я характеризират като  устойчива, уравновесена и със постоянна бизнес среда. Това става с помощта на цялост от доста фактори, в това число локалната власт, които оказват позитивно влияние върху бизнеса, подчертаха от пресцентъра на общината.

На макроикономическо ниво Ловеч регистрира поддръжката на страната, както и опцията да употребява другите европейски стратегии, посредством които да усъвършенства инфраструктурата в индустриалните региони.

В претекстовете за отсъждане на оценката са посочени заводът на немската VOSS Automotive край Ловеч, компаниите Ansa Borima и " Болан ", фотоволтаичният парк край село Славяни на " Йотов и наследник " ООД, както и производителят на електрически коли Next.e.Go с инвестиция за 140 млн. евро за нов цех. 

Ловеч е една от най-бързо разрастващите се общини на Балканите, споделят уредниците на събитието от организация за обществени връзки ВИП Комюникейшън.

Най-мащабният бизнес конгрес на Балканите се провежда с партньорството на посолствата на Косово в България и на България в Прищина, Търговско-промишлената камара на Косово, Министерството на промишлеността и търговията на Косово, Българската търговско-промишлена палата, Българо-турска търговско-индустриална камара.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР