Община Кюстендил поставя началото на пролетните празници в Кюстендил с

...
Община Кюстендил поставя началото на пролетните празници в Кюстендил с
Коментари Харесай

Кюстендил избира Девойка Кюстендилска пролет

Община Кюстендил слага началото на пролетните празници в Кюстендил с впечатляваща гала по желание на госпожица " Кюстендилска пролет " 2024. Началото етази вечерот 19:00 ч. на пл. " Велбъжд ". Претендентките за купата тази година са 14, като те ще се показват в три кръга пред жителите и гостите на града.



Водещ на събитието ще бъде един от обичаните облици от телевизионния екран и родния радиоефир – Димитър Павлов.

Гостите на спектакъла ще имат опцията да се насладят на палитрата от красиви фолклорни осъществявания на пленителната Деси Добрева, както и на осъществяванията на едни от най-популярните рап реализатори измежду младата публика в България – FYRE, който гостува дружно с DJ THEO.

”Кюстендилска пролет “ 2024 година ще продължи с богата стратегия в дните до 24 март. Четири огромни концерта на две разнообразни, особено издигнати за празника подиуми, участия на едни от най-популярните български групи и реализатори и обновяване на традицията за празнично шествие до лесопарк „ Хисарлъка “ – това са единствено част от събитията, с които ще бъде маркирано тазгодишното издание на „ Кюстендилска пролет “!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР