Община Куклен продължава екоинициативата за подновяване на туристическите маркировки, указващи

...
Община Куклен продължава екоинициативата за подновяване на туристическите маркировки, указващи
Коментари Харесай

Нова туристическа маркировка свързва Куклен и манастирът „Св.св.Козма и Дамян“

Община Куклен продължава екоинициативата за възобновяване на туристическите маркировки, указващи екомаршрутите на територията на община Куклен.  В Деня на Съединението на България в границите на акцията бе приключена сполучливо и новата с маркировка до Кукленския манастир “Св.Св. Козма и Дамян “ към този момент е реалност. Когато завърши маркирането на всички  туристически направления и екопътеки, те  ще бъдат включени в специфична интерактивна карта на община Куклен.

В инициативата  на община Куклен и Туристическо сдружение “Природа “ се включиха  представители на локалната администрация, поданици на Куклен и  доста деца.
Прочетете още
Участниците в похода освежиха надписите по табелите и подмениха  някои от указателните уреди със напълно нови направени за задачата.

Участниците в акцията имаха опция да се срещнат както теоритично по този начин и образно, като взеха интензивно присъединяване в процеса на маркиране.

Сред очарователната природа на Родопите, с мирис на борова гора и вълнуващи гледки, планината ще разкри пред запалянковците зашеметяващи гледки. Освен че свършиха потребна работа, планинските любители  се любуваха на природата и се заредиха с нови страсти и сила. Обновената маркировка ще направи трасето по-сигурно и безвредно, а и ще спомогне за популяризирането и

С регулярното инициативно възобновяване на маркировките по екопътеките в землището на община Куклен се обезпечава по-лесен и по-удобен достъп до туристическите забележителности  и се дава опция на стотиците туристи, които годишно изминават тези направления да се ориентират сами без да се постанова да употребяват услугите на екскурзоводи.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР