Община Габрово изгради зони с безплатен интернет на обществени места

...
Община Габрово изгради зони с безплатен интернет на обществени места
Коментари Харесай

Габрово с нови зони за безплатен интернет

Община Габрово построи зони с безвъзмезден интернет на публични места по самодейността WiFi4EU. Това стана допустимо след извоювано финансиране на стойност 15 000 евро от Европейската комисия в края на 2018 година, съобщи dariknews.bg

С високоскоростен безжичен достъп до световната мрежа към този момент са 7 външни и 5 вътрешни точки в региона на Общината, Регионална библиотека „ Априлов-Палаузов “ и Драматичен спектакъл „ Рачо Стоянов “. Обхватът покрива Градинката с мечето, парковото пространство против някогашния Дом на книгата, детската площадка зад Библиотеката, зала „ Възраждане “. Зоните са подбрани по този начин, че да дават услугата на оптимален брой хора.

Гугъл желае последователно да в профил "бисквитките "

При избор на безжичната мрежа WiFi4EU от мобилното устройство потребителят би трябвало да удостовери достъпа посредством заредената страница, с цел да се свърже сполучливо. Връзката обезпечава скорост на евакуиране от 30Mbps до български и интернационалните снабдители на интернет и може да обслужва над 50 консуматори по едно и също време.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР