Община Девня вече има готовност да реализира дарителската кампания с

...
Община Девня вече има готовност да реализира дарителската кампания с
Коментари Харесай

Свилен Шитов: Дарителската кампания в Девня ще обхване всички домакинства

 Община Девня към този момент има подготвеност да осъществя дарителската акция с хранителни артикули от първа нужда. От понеделник, 13 април, доброволческият отряд стартира раздаването на пакетите по адреси, заяви кметът Свилен Шитов.

" Наблюденията ми демонстрират, че няма семейство, което да не е отчасти или изцяло наранено от рецесията, по тази причина безапелационното ми мнение е, че помощ би трябвало да получат всички ", съобщи градоуправникът.

Той изрече сърдечни благодарности за съпричастността на бизнеса в Девня, който откликна на покана та да се причисли към самодейността в точния миг. Благодарение на това всички семейства ще получат пакети с 12 типа дълготрайни хранителни артикули. Община Девня ще обезпечи и по един козунак и 10 яйца за Великден на всяко семейство.

Кметът Свилен Шитов, заместник-кметът Донка Йорданова, секретарят на Община Девня Елка Драгулева и 12 общински съветници, отпред с ръководителя Владимир Ненков, първи поддържаха самодейността, като подариха заплатите си за закупуване на хранителни артикули. В акцията се включиха и локални структури на п литически партии, чиито членове подариха средства.

" Вярвам, че в този толкоз сложен за всички ни миг любовта и състраданието са главните добродетели, които ще ни оказват помощ да се оправим с тестванията – не поотделно, а дружно ", разяснява девненският кмет. Той акцентира, че акцията няма да бъде еднократна и остава отворена за нови приходи.

На профила си във " Facebook " Свилен Шитов разгласява лист на донорите, който непрестанно ще се актуализира:

" Солвей соди ", " Агрополихим ", " Пластхим-Т ", БКС, " Пътстро й ", Пристанище " Варна запад ", " Строй-спед ", " Солей 06 ", " НБС Инженеринг ", " Друм груп ", Политическа партия ГЕРБ-Девня, Политическа партия БСП-Девня.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР