Община Благоевград обявява прием за заявления за ползване на открита

...
Община Благоевград обявява прием за заявления за ползване на открита
Коментари Харесай

Започва приемът на заявления за ползване на открита площ за продажба на мартеници 

Община Благоевград афишира банкет за заявки за прилагане на открита повърхност за продажба на мартеници, сувенири и цветя за Св. Валентин. Базарът ще бъде в границите на месец (08 февруари-09 март 2022 година). Местата за прилагане на открита повърхност са ул. „ Тодор Александров “, пл. „ България “, ул. „ Димитър Талев “, пл. „ Георги Измирлиев “, ж. к. „ Еленово “ и ж. к. „ Струмско “. Таксата за едно място от 2 кв. м е 7. 20 лв. с Данък добавена стойност дневно.
Заявленията са по пример (за прилагане на открита повърхност за продажба на мартеници), а бланка може да бъде получена на Деловодството на Общината, където следва да бъдат и входирани в период от 07 февруари 2022 година. Заявление се подава, откакто се посочи номерът на мечтаното място, според утвърдените схеми, които ще бъдат изложени пред зала 5 в Общинска администрация.
Съгласно Решение на Комисията по преместваемите обекти № IІI. 2 по Протокол №1/20. 01. 2022 година едно лице има право да подаде молба единствено за две места, от които единствено едно пред МОЛ “Ларго”.
В едноседмичен период, след подаване на заявката, лицето следва да заплати дължимата такса на касата на Общината. В случай, че срокът не се съблюдава, декларираните места се дават на други лица.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР