Община Банско взе участие със собствен щанд на 17-то издание

...
Община Банско взе участие със собствен щанд на 17-то издание
Коментари Харесай

Община Банско взе участие на Международното туристическо изложение „Културен туризъм“

Община Банско взе присъединяване със личен щанд на 17-то издание на Международното туристическо ревю „ Културен туризъм “ в гр.Велико Търново. Щанда на Община Банско беше посетен от кмета на град Велико Търново Даниел Панов и зам.-министъра на туризма госпожа Мариела Модева, както и формалните посетители от посолствата на Австрия, Виетнам, Индия, Испания, Корея, Палестина, Румъния, Турция и Азербайджан.

Форумът е най-авторитетната платформа за показване на напъните на общини, културни институти, компании, цивилен сдружения за развиването на културния туризъм. Участниците в ревюто и съпътстващата го богата дискусионна стратегия показаха нови обекти и социализирани забележителности, основани атракции и услуги, издания за просвета и туризъм, фестивали и празници, които разкриват самобитното обаяние на районите

Още от първия ден, ползата на посетителите беше извънредно огромен към щанда на Община Банско. Ски-зоната беше във фокуса на посетителите, като едно от най-големите преимущества на града.

Представени бяха опциите за туризъм в община Банско през цялата година. Основен интерес провокираха изискванията за СПА, възстановителен и естествен туризъм, предлагани в курорта и района.

На изложенито за летния сезон Банско беше показан като топ-фестивална дестинация и беше промотиран летен плакат 2022.

Изложението беше една сполучлива реклама на Банско като целогодишна туристическа дестинация.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР