Община Асеновград ще зарадва най-малките жители с богата празнична програма

...
Община Асеновград ще зарадва най-малките жители с богата празнична програма
Коментари Харесай

В Асеновград отбелязват Празника на детето и Деня на Ботев

Община Асеновград ще зарадва най-малките поданици с богата празнична стратегия във връзка 1-ви юни – Международният ден на детето. Предвидени са концерти, спорт, просветителни стратегии, занимания и игри през целия ден. А в неделя, на 2-ри юни, ще бъде почетена паметта на великия български бунтовник Христо Ботев.
 
Ето и цялата стратегия за идния уикенд в Асеновград:
 
31.05.24 година (петък):
- 18:00 ч., НЧ " Родолюбие ": Концерт-спектакъл " Слънчеви песнички " – музикален план за деца на Петя Буюклиева.
 
01.06.24 година (събота):
- 10:00 ч., Сцената в Градския парк: Празнична стратегия на община Асеновград с присъединяване на: ДГ " Асенова цитадела " ; ДГ " Надежда " ; " Tifo Dance Hub ”; НЧ " Родолюбие " ; НЧ " Св. преп. Паисий Хилендарски " ; Музейна музикална школа.
- 10:00 ч., До паметника на цар Иван Асен II в Градския парк: Йога процедура за дребни и пораснали деца с Милена от Йога клуб " Ин и Ян " (желателно е участниците да си носят постелки).
- 16:00 ч., Градската библиотека: " Любопитни обстоятелства за Космоса " – стратегия " Образователен планетариум ".
- 17:00 ч., Градската библиотека: " Талантите на Асеновград " – Традиционен празничен концерт на възпитаници от класа на музикалния възпитател Кети Стоянова.
- 19:00 ч., Сцената на площада: Празничен концерт на Денс клуб " Косара ".
 
02.06.24 година (неделя):
- 11:30 ч., Паметникът на Христо Ботев: Община Асеновград ще означи 148 години от гибелта на великия български стихотворец и бунтовник Христо Ботев. Ще се организира митинг-поклонение и ще бъдат поднесени венци и цветя, в символ на благодарност. В 12:00 ч. ще бъдат задействани сирените в памет на Ботев и падналите за свободата и независимостта на България герои. Системите за ранно предизвестие и обявяване на популацията ще излъчат акустичен сигнал в продължение на 2 минути.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР