Обществото винаги е много по-лоялно към двойките: за тях е

...
Обществото винаги е много по-лоялно към двойките: за тях е
Коментари Харесай

10 големи предимства да си необвързан

Обществото постоянно е доста по-лоялно към двойките: за тях е по-лесно да получат отстъпки, наемателите са по-склонни да отдават жилища чартърен на женени, а банките дават ипотеки. Те съчувстват на самотните, считайки ги за " по-нисши " хора. Но на вятъра. Защо ли?

1. Необвързаните хора отделят повече време за фитнес и друга физическа интензивност

Обяснението е просто: повече свободно време и благоприятни условия да го посветите на себе си. Между другото, разведените хора също са по-атлетични от женените.

2. Омъжените дами наддават на тегло

Бела ДеПауло, прочут американски обществен психолог, който през годините проучва доста научни проучвания за това по какъв начин бракът въздейства върху щастието и фитнеса, написа за това в своите книги. Впрочем това важи и за женените мъже.

3. Самотните хора са по-внимателни към приятелите и фамилията

Те са по-склонни от омъжените да поддържат близки връзки с родственици и другари. Тези, които са във връзка, прекарват повече време с колегата си, като намират поддръжка на първо място в него. Интересното е, че общественият кръг на разведения човек незабавно се уголемява.

4. Тези хора имат по-широк кръг от доверени лица

По предписание омъжените поверяват решаването на значими въпроси на половинката си или на околните си родственици. Необвързаният човек има повече време и опция да построи дълбоки, доверени връзки с другари и познати.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР