Обществото проектира желанията си в избора на политици. Българинът предпочита

...
Обществото проектира желанията си в избора на политици. Българинът предпочита
Коментари Харесай

Иво Сиромахов и изкуственият интелект „Бай Тошо“: Голяма част от българските политици са холограми

Обществото проектира желанията си в избора на политици. Българинът избира да изпрати във властта хора, които наподобяват на него и имат неговите пороци. Когато обществото е корумпирано и невежо, естествено е да изпрати невежи и корумпирани хора. Това сподели писателят Иво Сиромахов в предаването „ 120 минути “ по бТВ.

Според него доста хора не желаят да взимат решения и избират различен да носи отговорността.

„ Ще ми се да не обръщаме внимание на тези хора, а на същински значимите, които теглят нашето общество напред, могат да бъдат образец и ентусиазъм. Хора като Боряна Калейн, ансамбъла по художествена гимнастика, Александър Везенков, който реализира изумителни неща, Матей Казийски. Блестящи учени като проф. Теньо Попминчев, който е основател на рентгеновия лазер. Хора като Мария Бакалова. Има такива, които са тук, само че дали ги ценим задоволително? Хора като Камен Донев, като Александър Морфов “, даде образци той.

Случващото се в прокуратурата той дефинира като трагикомедия.

Животът на политическия разсъдък е привършен от дълго време, съобщи Сиромахов. „ Парламентът се е трансформирал в храм на резила, в едно светилище на нелепостта и на крадливостта. Разговори се водят единствено за това по какъв начин едни хора да си разделят нашите пари и кой коя работа да заеме. Не се водят диалози за това каква ще бъде България след две, след пет, след 10 години “, разяснява Иво Сиромахов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР