Обществото очаква отдавна нечия глава да бъде сложена на дръвника.

...
Обществото очаква отдавна нечия глава да бъде сложена на дръвника.
Коментари Харесай

Мира Радева гадае ще оцелее ли правителството след силния трус ВИДЕО

Обществото чака от дълго време нечия глава да бъде поставена на дръвника. Нено Димов е изкупителна жертва на несвършената години наред работа от доста институции. Това разяснява пред bTV социологът Мира Радева.

„ Всички ние сме жертви на несвършената работа и неналичието на общество на съпричастност “, сподели още социологът.

„ Ние непрестанно замитаме нещата под килима. Аз не скърбя доста за Нено Димов, не тъй като не ми е приветлив, само че просто станаха толкоз ужасни неща - убито дете, избухнал блок. Това демонстрира, че връзките са раздрани “, съобщи тя.

Според Радева, макар рецесията държавното управление ще се резервира. "Защото в този миг никой няма интерес кабинетът да падне. Ситуацията е доста тежка и това е плод на не 1-2 години, само че не и на отпреди 10, както твърди Нинова “, сподели социологът.

„ Бойко Борисов в последна сметка отстъпва, пробва се да пази публичния мир. Разбира се с цената на доста взаимни отстъпки “, добави още Мира Радева.

По думите й, вероятно преустановяване мандата на кабинета няма и да е от изгода на Патриотите, тъй като доста други обединения чакат да заемат своето място.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР