Обществото ни определено боледува и има много дефицити. Броят на

...
Обществото ни определено боледува и има много дефицити. Броят на
Коментари Харесай

Д-р Цветеслава Гълъбова: Обществото боледува, броят на психопатите се увеличава

" Обществото ни несъмнено боледува и има доста дефицити. Броят на психопатите се усилва. Агресията се възприема като нещо обикновено в нашето общество. За българина да агресира и раздава юмручно правораздаване стана норма на държание. " Това сподели в изявление за Bulgaria ON AIR шефът на психиатричната болница " Св. Иван Рилски " доктор Цветеслава Гълъбова. По думите ѝ аргументите за експанзията са разграничени на две групи и са свързани със самата персона и с външните фактори.
" Децата от все по-малки стартират да раздават юмручно правораздаване. Институцията семейство се разпадна и изчезна. Много деца са жертва на синдрома на родителското отчуждение. От тези деца, които не са расли в обич, израстват съвършените насилници ", изясни доктор Гълъбова в предаването " Денят ON AIR ".
Според нея политическият ни хайлайф употребява махленски речник, което по думите ѝ е безусловно неприемливо.
" Как може някогашен народен представител да назова президента " тоя вид "?! Циничното отношение към живота ни се постанова от най-високо равнище ", означи доктор Цветеслава Гълъбова.
Тя призна, че не чака повече пари за психиатрично здраве. Д-р Гълъбова е на мнение, че системата е " тотално забатачена ". Тя е безапелационна, че са нужни доста пари за дълбока и цялостна психиатрична промяна.
Тревожните разстройства бележат растеж и в международен мащаб, освен в България, уточни доктор Гълъбова. Тревожността се повишава, когато човек има проблеми, които го тормозят и с които не може да се оправи, изясни тя и посъветва феновете да бъдат себе си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР