„Обществото ни има тежки метастази. Инструментите за изход са тежка

...
„Обществото ни има тежки метастази. Инструментите за изход са тежка
Коментари Харесай

Обществото ни има метастази, трябват му операция и химиотерапия

„ Обществото ни има тежки метастази. Инструментите за излаз са тежка хирургическа интервенция плюс химиотерапия и лъчетерапия. Нужни са обаче освен хирурзи, анестезиолози и лъчетерапевти, само че и схващане на пациента за казуса и предпочитание да го реши. Ако пациентът не желае да се лекува, няма лекари, които да го извадят от това положение “. Това сподели в изявление за Би Ти Ви Татяна Дончева, водач на „ Движение “ 21 във връзка корупционните кавги в страната.

По думите й доста хора у нас считат, че в случай че не се уредиш посредством ходатайстване, ставаш публичен новобранец – не можеш да си намериш работа, няма да ти потръгне бизнесът, детето ти не може да влезе да следва.

Дончева е възмутена от обстоятелството, че фотосите от спалнята на премиера Бойко Борисов, на които се виждат и банкноти с хиляди евро, не се разясняват, тъй като били нахлуване в персоналното пространство.

Според нея фотосите не са правени от някогашния втори в ГЕРБ Цветан Цветанов, тъй като по думите ѝ той няма потенциал за това. Очевидно е човек доста непосредствен до Бойко Борисов и е обезпечен, че няма да му се случи нищо, посочи водачът на „ Движение 21 “.

„ Откакто ГЕРБ са на власт се крадат бизнеси. Започна се с дребни бизнеси. От 2012 година стартира посягане към хора с наедрял бизнес. Бизнесът е рекетиран от дълго време. Бизнесмени разполагат със сересета, с цел да подсигуряват себе си. Това е направил и Васил Божков. Той се е подвел, че това ще го защищити, не дооценил какви хора има против себе си “, разгласи още Татяна Дончева.

Относно абсурда със съветника на президента Пламен Узунов тя сподели, че назначението на посланици е една „ чудовищна уйдурма “, която се простира доста обратно във времето.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР