Обществото има нужда да разбере кой, защо и как позволи

...
Обществото има нужда да разбере кой, защо и как позволи
Коментари Харесай

Борисов: Обществото има нужда да разбере кой, защо и как позволи на агитки да провеждат мирен протест

" Обществото има потребност да разбере кой, за какво и по какъв начин разреши на агитки да организират " кротичък " митинг ". Това съобщи в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Винаги съм бил " за " истината. Гласувах краткотрайна анкетна комисия за инспекция на обстоятелства условия за практикуване на несъразмерна мощ от органите на Министерство на вътрешните работи при митингите пред Националния стадион да бъде управлявана от Атанас Атанасов. Но ние не сме проверяващ орган, тези комисии по-скоро са говорилни. Обществото има потребност да разбере кой, за какво и по какъв начин разреши на агитки да организират " кротичък " митинг ", съобщи той, представен от " Новини.бг ". 

" Кой вкара хората в тесните улички? Надали има шеф, който би им разрешил принуждение. Паднал човек не се рита, това е главен принцип даже в спорта. Затова и поддържах основаването на анкетната комисия. Основната виновност за развоя на митинга е на БФС. Разиграваха със седмици къде ще се организира мача и служителите на реда нямаха време да се приготвят. "

Борисов разяснява и желаната оставка на вътрешния министър Калин Стоянов: Не мога да приказвам от името на учен Денков, отговори той на въпрос още ли държавното управление желае оставката на Министерство на вътрешните работи шефа. Стократно сте чували, че това е държавно управление на ПП-ДБ и без Мария Габриел всички министри са техни. 

" Темелакиев беше заместник-министър на Бойко Рашков. Последните три години всичко, което е било на междинен и управнически пост от времето на ГЕРБ беше уволнен. "

" Асен Василев разбра, че Народното събрание е този, който взима финалното решение. В последните дни работи интензивно с депутатите на ГЕРБ-СДС и с сходен приход по-лесно ще се стигне до резултати. Имаме още доста работа по Бюджет 2024. Няма доносите да ги трансформираме в държавна политика. Държавна сигурност ми пристигна до гуша и в Столична община с назначенията ", разкри Бойко Борисов за " донос-бонус " предлагането.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР