"Обществото е много чувствително на две теми – когато му

...
"Обществото е много чувствително на две теми – когато му
Коментари Харесай

Политолози за скандала с апартаментите: Обществото е много чувствително на тема евтини имоти

"Обществото е доста сензитивно на две тематики – когато му се бръкне в джоба и в случай че става дума за евтини жилища в София. " Това разяснява политическият анализатор Евгений Дайнов след абсурда с парцелите на политиците, последван от оставки на Цецка Цачева и зам.-министъра на спорта.

Според Антоанета Христова обаче е значимо какво следва. Тя означи и че случилото се не е поради публичен, а поради медиен напън.

„ Всички знаем от къде пристигна офанзивата, тя излезе от избрани медии, а кои хора работят тям, дано ги назовем "старата десница, разяснява ще Христова.

Според Дайнов обаче проблемите произтичат от обстоятелството, че Бойко Борисов няма политически опит и счита, че казусът идва от един човек, а той действително не е персонифициран, по думите на анализатора.

Дайнов означи, че Цецка Цачева няма към този момент по какъв начин да се върне в централната политика.

"Това е ясно още откогато не се пребори да стане "майката на народа ", добави той.

Ще има някакви последици за Цветан Цветанов след абсурда, само че не се знае какви, счита Антоанета Христова. Според нея изводът би трябвало да е явен – че до момента в който си политик, не трябва да имаш огромни прехвърляния в бизнес и парцели, а да работиш с хората, тъй като политиката е на първо място това, по думите ѝ.

Дайнов пък видя в случилото се практикуване на феодален модел на ръководство с „ хвърляне” на глави на „ разгневените”, с цел да се успокоят крепостите към замъка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР