Обществото е било заблудено в първите часове след опита за

...
Обществото е било заблудено в първите часове след опита за
Коментари Харесай

Цветанов за атентата срещу Гешев : Заблудиха обществото, как да вярваме!?

" Обществото е било заблудено в първите часове след опита за атентат против основния прокурор Иван Гешев, а спорните данни предизвикаха съмнение към държавните институции и дадоха опция за импровизации и най-различни заключения ". Това каза Цветан Цветанов бивш вицепремиер и министър на вътрешните работи, ръководител на Републиканци за България в политическия подкаст „ Директно в новините ” със Стефан Кунчев на Dir.bg.

Като се базира на специалисти, Цветанов изясни, че гърмежът е бил подложен по този начин на пътя, че авансово е било ясно, че няма да провокира тежки провали, а лицето провокирало гърмежа, е било с образна визия по кое време минава автомобилът на основния прокурор Иван Гешев.

Това допуска да се направи засичане на диалозите в региона, извършени през мобилните оператори преди, по време и след опита за атентат. Когато от клетките на операторите се извадят извършените връзки може да стартира разплитане на случая през употребяваните SIM-карти и техните притежатели, като евентуални причинители.

Въпреки това Цветанов е безапелационен, че казусът с кортежа на Иван Гешев няма да бъде оголен.

Цветан Цветанов не открива претекст за този опит за атентат и позволява, че само е бил издирван обществен резултат, който да съвпадне с решаването на политическата рецесия и съставянето на постоянно държавно управление.

Според него по този начин на напред във времето ще се сложи сигурността в страната и ще се изясни разбирателството на ГЕРБ с Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ, а „ Възраждане ” ще стане основен фактор за гарантиране на кворум в 49-ото Народно заседание.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР