Общество ни е изгубило доверието си в политици, самонарекли се

...
Общество ни е изгубило доверието си в политици, самонарекли се
Коментари Харесай

Левицата регистрира пълни листи в страната

Общество ни е изгубило доверието си в политици, самонарекли се хайлайф, тъй като на повърхността изплуват от ден на ден хора с личностни дефицити

Психиатърът доктор Цветослава Гълъбова

" БСП-ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА " записва цялостни листи в цялата страна. Символично записваме листата в 25 МИР като последна, с което затваряме цикъла на регистрация ". Това съобщи лидерът на листата в софийския регион и.ф. ръководител на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров. Той посочи, че в листите са показани всички партии от обединението и всяка групировка е получила почтено присъединяване. Целта е да дадем същинска лява опция, да спрем разпада на държавността, да дадем път на смяната, на новото и лявото да заеме своето полагащо се място в политическия живот, акцентира Зафиров. По думите му на дясното безвремие ще бъде комплициран край с експертизата, опита, приемствеността, която имат в лявото обединяване. Листите са комбиниране от младост и опитни парламентаристи, разяснява Зафиров.
Най-вероятно заради неодобрение от подредбата партия МИР се отхвърли от присъединяване в обединяването, счита той. Зафиров увери, че в обединяването са безусловно хомогенни и единни и няма напрежение. " Опитите на някои неудовлетворени социалисти за протест и за продължение на наклонността лявата коалиция да бъде провалена, няма да се случат. За първи път управлението се съобрази на 100% с упованията на локалните структури ", посочи Зафиров.
В Изпълнителното бюро е имало диспути по всички разновидности. Решенията са взети с необятен консенсус сред Изпълнителното бюро, Националния съвет и Коалиционния съвет. Зафиров разгласи, че през днешния ден ще бъдат подписани двустранни съглашения с ЗС " Александър Стамболийски " и с още една социалдемократическа партия.
Иван Таков, ръководител на Българска социалистическа партия в София, добави, че в трите столични листи има 25% гражданска квота. Имаме изключителни специалисти в тях, като да вземем за пример доцент Наталия Киселова, уточни той.
Водачът на листата в 23 МИР и ръководител на МО в Българска социалистическа партия Габриел Вълков съобщи след регистрацията, че с изключение на, че това е най-младата листа на левицата, тя е цветна и цялостна с доста специалисти, както млади, по този начин и опитни хора. Успяхме да намерим вярната формула за обединяване и се веселя, че успяхме да я пренесем в народен мащаб, акцентира лидерът на листата в 24 МИР Атанас Атанасов.
" Разделението е зад тила ни и гледаме напред. Обединени можем доста повече ”, безапелационен е лидерът на листата във Варна и Шумен Борислав Гуцанов. Основната ни цел е да върнем лявото като водеща мощ в политиката на страната, безапелационен е лидерът на листата в Русе Иван Иванов.
Най-важното е, че в лявото пространство сме дружно и ще водим положителна, градивна и доброжелателна акция, изясни първият в листата за Бургас инж. Петър Кънев. Нашата предизборна стратегия е от 100 точки и е ориентирана към ускореното развиване на страната, показа лидерът на листата във Велико Търново Мариана Бояджиева.
" Съдбата на комплекса " Марица Изток " още веднъж ще е съществена тематика на левицата. Няма да търсим разделения и противодействия ", безапелационен е първият в листата за Стара Загора и Разград Драгомир Стойнев.
Водачът на листата в Пловдив Иван Петков акцентира, че левите потеглят обединени за по-доброто бъдеще на България. Според Валери Жаблянов, който заема второто място, всички партии в обединяването работят дружно за лявото и страната, без разлики и различия. Като цел за Пловдив той сложи 4 мандата. Целта на лявото обединяване е да може левият гласоподавател да има един избор и това да е една мощна левица, съобщи лидерът на листата в Пловдив-област Манол Генов.
Имаме най-силната листа, формирана от хора с богат житейски и професионален опит, безапелационен е първият в листата в Сливен Деян Дечев. Регистрираме се с убеденост, че България има потребност от лява партия и проведена и обединена левица, акцентира лидерът на листата в Силистра Ели Тодорова. Най-важното е хората да гласоподават, с цел да можем да преодолеем купения избор, с цел да може 51-то Народно събрание да има цялостен мандат, с цел да може страната да излезе от рецесията, разяснява лидерът на листата в Добрич Мая Димитрова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР