Общественото внимание беше насочено към участието на Денков в Тридесет

...
Общественото внимание беше насочено към участието на Денков в Тридесет
Коментари Харесай

Денков за ротацията: Не е процес, свързан с борба за постове или надлъгване

Общественото внимание беше ориентирано към присъединяване на Денков в Тридесет и седмото Общо заседание на Националното съдружие на общините в България /НСОРБ/, извършено в София. Там той сервира значими послания по отношение на бъдещето на държавната политика и ръководство , наблягайки значимостта на същинските цели и приемствеността в държавното ръководство.

Денков изрази своята убеденост, че макар провокациите, държавното управление е ориентирано към реализирането на своите цели , стоящи в основата на благополучието и просперитета на България. Той изрично отхвърли концепцията, че настоящите процеси в ръководството се водят от битка за власт или предимство над други политически сили . Вместо това, акцентът беше подложен на стратегическите цели, които ще образуват основата на държавната работа в бъдеще.

В своето послание Денков акцентира въпросите, които се слагат от национални и задгранични сътрудници по отношение на способността на България да реализира преход към по-добро бъдеще. Той изрази своята убеденост, че дружно с други основни фигури в държавното управление като госпожа Габриел „ нямат подозрения в своята дарба да осъществят нужните промени “ .

Денков даде увещание за приемствеността в държавните начинания , наблягайки напъните, които се поставят в основаването на постоянна и удобна среда за развиването на страната. Той прикани представителите на локалната власт и всички заинтригувани страни да имат доверие в държавната визия за развиване, която се стреми да продължи в вярната посока.

В изявлението на Денков на Общото заседание на НСОРБ посочи основните аспекти на настоящата държавна политика – отменяне на политическата битка за власт в интерес на същински цели и тактики за развиване, убеденост в триумфа на подхванатите начинания, и не на последно място, ангажираност към последователност и непоклатимост. Това обръщение е значимо освен за политическите водачи и локалната власт , само че и за всички жители, които чакат своето държавно управление да работи за общото богатство на нацията.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР