Обществените училища в Портланд в Орегон обявиха в неделя, че

...
Обществените училища в Портланд в Орегон обявиха в неделя, че
Коментари Харесай

Държавните училища в Портланд постигнаха предварителна сделка със синдиката на учителите, учебните занятия се подновяват в понеделник с 2-часово закъснение

Обществените учебни заведения в Портланд в Орегон оповестиха в неделя, че са постигнали условно съглашение със своя профсъюз на учителите и учениците ще се върнат в класове в понеделник с два часа забавяне след повече от три седмици отвън учебно заведение.

Учителите, които са в стачка от 1 ноември поради опасения по отношение на заплащането, размера на класовете и времето за обмисляне към момента ще е належащо за гласоподаване на съглашението. Сделката би трябвало да бъде утвърдена и от учебното настоятелство, макар че синдикатът разрешава обновяване на часовете, до момента в който гласуването върви.

45 000 възпитаници в региона пропуснаха 11 дни от учебно заведение преди ваканцията за Деня на благодарността предходната седмица. Последният ден, в който учениците посещаваха учебно заведение, беше Хелоуин и нямаше онлайн образование по време на стачката.

„ Имаме облекчение, че нашите възпитаници се връщат на учебно заведение и знаем, че отсъствието от учебно заведение през последните три седмици — изчезнало съучениците...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР