Обществени китайски тоалетни Китай обяви планове за изграждане и модернизиране

...
Обществени китайски тоалетни Китай обяви планове за изграждане и модернизиране
Коментари Харесай

Революция на тоалетните ще стимулира туризма в Китай


Обществени китайски тоалетни

Китай разгласи проекти за създаване и модернизиране на 64 000 публични тоалетни от 2018 до 2020 година като част от своята " гражданска война на тоалетните " за стимулиране на туризма и увеличение на приноса на този бранш за икономическия напредък, съобщи Ройтерс в неделя.

Пекин желае да развива и уголемява бранша на услугите, с цел да излезе от системата на стопански напредък, подхранван от увеличение на задълженията и вложенията, като в това време да компенсира продължаващото едва международно търсене на китайски артикули за експорт.

В края на предходната година държавното управление даде обещание 2 трилиона йени (290 милиарда долара) вложения в нововъзникващия туристически бранш.

Три години " гражданска война на тоалетните " са довели до обилни достижения, показва Китайската национална туристическа организация, откакто вероятностите за бързо развиващия се бранш бяха помрачени от голям брой недоволства за хигиената в тоалетните в китайските туристически обекти.

От 2015 година Китай е вложил 1,04 милиарда юана в построяването и ремонта на 68 000 тоалетни, надхвърляйки заложената тригодишна цел от 57 000 тоалетни, отбелязва организация Синхуа, представена от Българска телеграфна агенция.

Според новата самодейност се възнамерява да бъдат построени 47 000 нови тоалетни, а 17 000 към този момент съществуващи да бъдат осъвременени през идващите три години
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР