Обществената телевизия променя програмната си схема на 24 ноември, сряда

...
Обществената телевизия променя програмната си схема на 24 ноември, сряда
Коментари Харесай

БНТ променя програмата си в Деня на национален траур

Обществената телевизия трансформира програмната си скица на 24 ноември, сряда -  Ден на народен печал в памет на жертвите, починали при пожар, зародил в Дом за възрастни хора в село Рояк, община Дългопол, на 22 ноември, и на починалите в тежката злополука с рейс на автомагистрала " Струма “ на 23 ноември.

Ръководството и чиновниците на Българската национална телевизия са съпричастни с нещастието и показват съболезнованията си към околните и фамилиите на починалите.

На 24 ноември, Ден на народен печал, Българска национална телевизия няма да излъчи повторения и планувани развлекателни излъчвания, а в настоящите излъчвания няма да има тематики с развлекателен темперамент. Повторението в 13:30 ч. и новия епизод в 19:00 ч. на " Последният печели “ ще бъдат сменени с " В.А. Моцарт – РЕКВИЕМ “  и " Българска национална телевизия показва: Йоан Кукузел /повторение/ “. Няма да бъдат излъчени и предаванията  " Бързо, елементарно, вкусно “ (16:00 ч.) и " Музика безспир “ (21:00 ч.), като на тяхно място в програмата са планувани документалните филми " Разговор с Рицар “ и " Екатерина “. Детският блок се понижава с 15 минути, анимационните филми и тв сериалът " Когато сърцето зове “ се заменят с " Горе на черешата ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР