Обществена поръчка за изграждането на информационна система на съдебното изпълнение

...
Обществена поръчка за изграждането на информационна система на съдебното изпълнение
Коментари Харесай

Изграждат информационна система на съдебните изпълнители

Обществена поръчка за построяването на осведомителна система на правосъдното осъществяване разгласи Министерство на правораздаването. Прогнозната стойност на плана е 205 166 лв. без Данък добавена стойност.
Предметът на публичната поръчка включва правене на разбор на осведомителните системи, употребени от държавните и частните правосъдни реализатори в България при организация на служебния списък и правене на разбор на настоящите осведомителни системи за правосъдно осъществяване в минимум седем страни членки на Европейски Съюз, свързани с насилственото осъществяване и на взаимоотношението посред им; планиране, създаване, тестване и внедряване на Информационна система на правосъдното осъществяване и обезпечаване на гаранционна поддръжка за интервал от 36 месеца, след приемане в употреба на системата; образование за работа със системата и образуване и осъществяване на конгрес за обществено показване на Информационна система на правосъдното осъществяване.
Всеки участник в процедурата следва да има осъществен най-малък оборот в сферата, попадаща в обсега на поръчката, в размер на 200 000 лв., изчислен на база годишните обороти, за последните 3 завършили финансови години, според от датата, на която участникът е основан или е почнал активността си. Предложеният от участника екип би трябвало да включва минимум началник, бизнес анализатор, софтуерен проектант, програмист – най-малко двама, специалисти бази данни и двама адвокати. Крайният период за подаване на предложения е до 8 април.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР