Обществена поръчка за доставка на 17 термокамери за близо 104

...
Обществена поръчка за доставка на 17 термокамери за близо 104
Коментари Харесай

РЗИ-Хасково обяви обществена поръчка за 17 термокамери

Обществена поръчка за доставка на 17 термокамери за близо 104 000 лв. оповестиха от Регионалната здравна ревизия в Хасково.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1571
Камерите ще мерят телесна температура. Купуват се още екран за наблюдаване, създаване на свързаността сред камерите и монитора, обезпечаване на нужен програмен продукт, посредством който ще се реализира видеонаблюдението и сигнализацията за смяната на телесната температура на преминаващите.

Седем термокамери ще бъдат сложени на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Дунав мост " при Русе

Те ще бъдат инсталирани на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Петко челник “.

Предвидена е поддръжка и сервизно обслужване непрекъснато за 24 месеца.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1571  Бойко Борисов към Мишел Барние: Бързо възобновяване! Бойко Борисов към Мишел Барние: Бързо възобновяване!  Израелците ще би трябвало да си стоят в къщи поради ковид Израелците ще би трябвало да си стоят в къщи поради ковид  Съединени американски щати приканиха американците да не пътуват в чужбина при никакви условия Съединени американски щати приканиха американците да не пътуват в чужбина при никакви условия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР