Обществен съвет, избран от Общинския съвет на община Карлово на

...
Обществен съвет, избран от Общинския съвет на община Карлово на
Коментари Харесай

Избраха Обществен съвет, който да следи как се харчат даренията за пострадалите от наводненията села

Обществен съвет, определен от Общинския съвет на община Карлово на изключително съвещание, стартира работа по ръководство на даренията за подкрепяне потърпевшите от наводненията хора. Първото работно заседание на краткотрайно настоящия орган е през днешния ден в 17:30 часа.

Създаването на Съвета има за цел обезпечаване на неприкритост, правдивост и успеваемост при ръководство на събраните дарения, подчертаха от Общински съвет на Карлово.

За поправки на инфраструктурата, на пътища, улици, мостове и други, ще бъдат предоставени средства от Междуведомствената комисия за възобновяване и подкрепяне към Министерския съвет.

Председател на Обществения съвет е заместник-кметът на община Карлово Николай Цветков, секретар – юристът Даниела Трифонова, в състава му влизат още общинскисъветници, специалисти от администрацията- общинска и държавна, кметовете на селата Богдан, Каравелово, Слатина, Христо Даново, Войнягово и Розино – Христо Иванов, Славка Червенкова, Петър Делков, Севдалин Янков, Тодор Танковски и Али Кичук, както представителите на популацията от потърпевшите села.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР