Общежитие за студенти на 24 етажа ще строи в Студентски

...
Общежитие за студенти на 24 етажа ще строи в Студентски
Коментари Харесай

Общежитие за студенти на 24 етажа на футболно игрище до УНСС

Общежитие за студенти на 24 етажа ще строи в Студентски град Барокко ООД. 
 Разбиването на игрището до УНСС няма да засегне студентите, те упражняват другаде  Нов градеж в Студентски град на мястото на футболните стадиони до УНСС
Сградата ще е на мястото на частните футболните стадиони до УНСС, само че още към година терените за мачове ще работят. Разрушено е единствено едно от игрищата ни, на останалите пет ще се рита към този момент, изясни за OFFNews Цветомир Владимиров, съсобственик на М.Д. Строй, част от Барокко, чието искане  за разработване работен организационен проект със съблюдаване заложените в Подробен устройствен план параметри е утвърдено от НАГ. 

Сградата на бул. " 8 декември " ще се появи след към две години, защото бъдещият план на Барокко, ще чака утвърждение от основния проектант Здравко Здравков и СОС, преди да се стигне до позволение за градеж.  

Общежитието с жилища от към 50 - 60 квадрата ще има и помещение от към 400 квадрата за детска занималня, закрити спортни зали, магазин за хранителни артикули и заведение за бързо хранене, посочи Владимиров.

Барокко има още три здания в региона, добави той. Жилищата в тях се продават или отдават чартърен. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР