Общата цел на Франция и Германия е до юни да

...
Общата цел на Франция и Германия е до юни да
Коментари Харесай

Франция и Германия с обща идея за реформи в Еврозоната до юни

Общата цел на Франция и Германия е до юни да показват единен фронт за промяна на Еврозоната, съобщи френският президент Еманюел Макрон след срещата си с канцлера на Германия Ангела Меркел.

Според Макрон, банковият съюз е част от солидарността, която би трябвало да показват страните, които са част от Еврозоната. От своя страна Меркел акцентира, че трансатлантическото съдействие е от голямо значение, макар разликите, които Старият континент и Вашингтон имат. Президентът на Франция се приема като мотор за промените в Еврозоната, само че немският канцлер е под вътрешен напън да не допусне немските данъкоплатци да заплащат сметките на по-недисциплинирани страни от Еврозоната.
 Макрон с основна тирада за бъдещето на Европейски Съюз пред Европейския парламент Макрон с основна тирада за бъдещето на Европейски Съюз пред Европейския парламент
Министър Лиляна Павлова ще показа пред Европейския парламент в Страсбург законодателните начинания през първата половина от Българското председате...

Това беше първата среща сред двамата водачи след въздушните удари в Сирия, инициирани от Съединените щати и подкрепени от Франция и Велиобритания.

Берлин изрази поддръжка, само че не се включи в тях.
 © БТА
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР