Обща характеристика на огледалната дата 04.04 В нумерологията датата 04.04 означава комбинация

...
Обща характеристика на огледалната дата 04.04
В нумерологията датата 04.04 означава комбинация
Коментари Харесай

Огледалната дата 04.04: В този ден си пожелайте нещо от сърце

 огледалната дата 04.04

Обща характерност на огледалната дата 04.04

В нумерологията датата 04.04 означава композиция от числата 4 и 0, които имат свои лични алегорични смисли. Които имат своя лична и неповторима осцилация. Датата 04.04 може да бъде удобна за доста на практика въпроси, обмисляне, определяне на естетика в връзките и началото на нещо ново и значимо за вас. Въпреки това, като всяка дата, нейното значение зависи от самостоятелните условия и подтекста, в който ще бъде употребена.

Какво не би трябвало да вършиме на 04.04?

Невъзможно е да планирате комплицирани, значими, виновни каузи в деня на огледалната дата, по-добре е да дадете желание на фантазиите, позитивните мисли и човешките добродетели. Опитайте се да избягвате връзка с хора, които не могат да се разграничат от въздействието на завистта и алчността, защото това може да ви докара до неприятни последствия.

Много добре би ви се отразило, през днешния ден на 04.04, да се погрижите за растенията – да им се радвате, да ги полеете, да обогатите почвата, защото лунното влияние, съчетано с вашата обич към растенията ще им се отразят добре, ще ги предпази от заболявания.

На тази дата е добре да обърнете особено внимание на психическото ви равновесие, изключително в случай че имате сензитивна душeвност. Ето за какво, е целесъобразно да изберете действия, които ви успокояват и ви доставят удоволствие на сърцето. Няма потребност непрестанно да гледате часовника.

Днес, на 04.04 не позволявайте на другите хора да ви манипулират, да ви въздействат на мислите, да упражняват напън на вашите решения и избори, в противоположен случай това може да докара до огромни проблеми, на които, на по-късен стадий, ще би трябвало да намерите решение.

Освен това не прекалявайте с физическата интензивност, даже в случай че сте упражнявали дълго време. Разбира се, спортът е потребен и възпитава, само че през днешния ден бъдете умерени.

Не подкрепяйте непознатите клюки, неистини и лъжи. Не ставайте пропагандатор на злословия и клюки, в противоположен случай ще би трябвало да платите огромна цена. Също по този начин, е по-добре да откажете да измененията имиджа и стила си на тази дата – отложете този въпрос за различен ден.

 Огледалната дата 04.04: В този ден си пожелайте нещо от сърце

Върху какво е добре да концентрирате силата си на 04.04?  

Има препоръки, които ще ви оказват помощ да насочите цялата сила на огледалната дата в вярната посока.

Днес деликатно планирайте задачите си и задачите за идващия месец, като употребявате силата на огледалната дата, с цел да ви помогне да постигнете мечтаните резултати.

Почистете дома или работното си място от всичко излишно, с цел да се освободите от отрицателната енергия и да освободите място за новото. Отрицателната сила може да попречи на вашите старания, тъй че е значимо да разчистите и създадете пространство за позитивна сила.

Медитирайте, с цел да укрепите мозъка и тялото си. Използвайте това време, с цел да научите нови извършения и да подобрите благосъстоянието си.

Дайте приоритет на здравословния метод на живот, в това число здравословно хранене и извършения. Грижата за вашето тяло и здраве е от значително значение за триумфа в живота. Не забравяйте, че всеки нов ден е чудесна опция да започнете изначало. Затова не се опасявайте да експериментирате и да вършиме стъпки към задачите си.

Интересни обстоятелства, които може да свържете с 04.04

Неслучайно има доста взаимосвързани концепции, свързани с цифрата 4. Например:

-4-те елемента: огън, въздух, земя, вода;

-4 са посоките на света: изток, запад, север и юг;

-4 са годишните сезони: пролет, лято, есен, зима;

-4-те на луната: новолуние, първа четвърт, пълнолуние, последна четвърт.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР