Обща декларация на българския парламент за Шенген, предложена от БСП,

...
Обща декларация на българския парламент за Шенген, предложена от БСП,
Коментари Харесай

БСП: ГЕРБ не желае България да е част от Шенген

Обща декларация на българския парламент за Шенген, препоръчана от Българска социалистическа партия, стана мотив за обвинявания против ГЕРБ в бягство от отбраната на национални цели.

Заместник-председателят на ПГ на "БСП за България " Драгомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 година в Триполи, Либия. Той е... към профила уточни, че през вчерашния ден от левицата са предложили българският парламент да излезе с обща декларация и всички да застанат зад българските евродепутати в тяхната борба за една голяма неправда - продължителното отсрочване на приемането ни в Шенген. По думите му всички политически сили в Народното събрание са били "за " разглеждането на тази декларация, единствено от ГЕРБ са били "против ". Тази декларация трябваше да сплоти всички политически сили, само че за жалост от ГЕРБ избягаха, от ГЕРБ демонстрираха, че те в никакъв случай не са защитавали народен интерес, а е имало политически слугинаж на непознати сили, разяснява Стойнев.

Стойнев напомни, че през вчерашния ден имаше спор в Европейския парламент и всички поддържаха настояването България и Румъния да се причислят към Шенген, с изключение на групите на Европейските реформатори и консерватори и "Европа на свободата и директната народна власт ". По думите му ГЕРБ също се причислява към тези партии за неподкрепа на участието на България в Шенген. Маските паднаха, ГЕРБ се причисли към тези европейски партии, които не поддържат участието на България в Шенген и това е, тъй като някой извън, още веднъж е трансформирал вашите цели. Разликата сред нас и вас е, че няма какво да ни уплаши, разяснява Стойнев. Разликата е, че вие не можете да защитавате българска национална идея, в случай че някой извън не ви го каже, добави той.

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от... към профила разяснява, че се изопачават обстоятелствата от парламентарната естрада. Вчера на Председателски съвет беше решено декларацията да бъде раздадена на парламентарните групи, с цел да се срещнат с нея, уточни тя. Като ръководител на Народното събрание съм я разпределила на комисиите по външна и вътрешна политика, добави Караянчева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР