Общ работник от Пловдив, който жадувал за ласки, се предаде

...
Общ работник от Пловдив, който жадувал за ласки, се предаде
Коментари Харесай

Разгонен общ работник бръкна под полата на жена в Пловдив

Общ служащ от Пловдив, който жадувал за милувки, се съобщи пред нагона и извърши грозно блудничество на центъра на града, написа Plovdiv24.bg. Причината е още по-потресаваща – жена му била бременна и не му давала да прави секс с нея.

Случката е от август, само че мъжът получи наказването си от съда преди дни – една година условна присъда с тригодишен изпитателен период.

Грозните си дейности служащият, който е единствено с начално обучение, направил на 20 август. Около 12:30 часа той карал колелото си по тротоара на бул. “Шести Септември " и отивал на работа на строителен обект, който се намирал на улица “Цар Калоян ". По това време жертвата му била в правосъдната палата, с цел да си извади удостоверение за съдимост.

След като завършила със справката, дамата тръгнала към площад “Съединение ". Вървейки по тротоара, тя била видяна от подсъдимия, който се движел с велосипеда.

Дамата се харесала на нарушителя, на който му се приискало, минавайки постепенно около нея с колелото, с дясната си ръка да бръкне под полата ѝ и да я хване на голо за задните ѝ елементи или в интимната област..

Секунди по-късно обвиненият блъснал дамата с предната гума на колелото си. От удара свидетелката била доста сюрпризирана и се обърнала надясно и обратно.

В този миг нарушителят бръкнал под роклята ѝ, след което я хванал мощно с ръка в региона на дупето и интимните елементи. След това побързал да се отдалечи с колелото от мястото и траял по пътя за работа.

Дамата била шокирана и изплашена от случилото се, обадила се на брачна половинка си и му съобщила за случило се, а по-късно се явила във Второ районно управление (на МВР), където подала заявление и подала пояснения и описала велосипеда.

Полицаите прегледали записите от охранителни камери в региона и три дни по-късно открили подсъдимия.

Той разказал за случката, бил арестуван за 24 часа и няколко месеца по-късно – даден на съд.

Пред магистратите признал виновността си и изискал делото против него да бъде гледано по съкратената процедура. Мъжът бил с чисто правосъдно минало, съдействал на органите на досъдебното произвеждане, признал виновността си, съдът сметнал, че следва да му наложи единствено условна присъда – една година с тригодишен изпитателен период.

Присъдата предстои на обжалване и митинг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР