Обсъжда се възможността президентът Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън)

...
Обсъжда се възможността президентът Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън)
Коментари Харесай

Идните седмици Джо Байдън може да посети Европа


Обсъжда се опцията президентът Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в Съединени американски щати да посети Европа в идващите няколко седмици в символ на поддръжка за Украйна, оповестява американският телевизионния канал Ен Би Си, като се базира на чиновници от администрация в Белия дом.

Неназовани публични източници оповестяват, че пътуването към момента не е доказано и ще зависи от хода на военните дейности на Русия в Украйна. Ако то се реализира, най-вероятно Байдън ще посети Брюксел, където са централата на НАТО и европейските институции. Целта ще бъде усмиряване и сливане на европейските съдружници на Америка в тяхната поддръжка за Киев и напън за уединяване на Москва.

Според осведомени сега НАТО разисква опцията за осъществяване на среща на водачи на страни от Алианса. Много евентуално е това да се случи идната седмица в Брюксел и президентът Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в да участва на  срещата, само че към момента датата остава не конкретизирана.

В проектите на Белия дом са били още вероятно пътешестване на американския президент до Азия през май и още веднъж в Европа през юни за присъединяване в срещите на върха на Г-7 и  на НАТО надлежно в Германия и Испания.

От встъпването си в служба доскоро повече от година  Байдън е имал единствено две интернационалните пътувания -  двете в Европа предходната година, напомня БНР.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР