Обсъдихме глобалния пакт за миграцията на ООН. Да не се

...
Обсъдихме глобалния пакт за миграцията на ООН. Да не се
Коментари Харесай

Обявиха позицията на България за пакта за миграция на ООН

Обсъдихме световния пакт за миграцията на Организация на обединените нации. Да не се причисляваме към този пакт, това е решението на държавното управление. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов след съдружен съвет в Министерски съвет.

Документът на Организация на обединените нации, който страните членки би трябвало да обсъдят, бе на път да се трансформира в нова ябълка на раздора по сензитивната тематика за мигрантите. Гласове против приемането му към този момент се чуха както отляво от страна на Българска социалистическа партия, по този начин и от сътрудниците във властта Вътрешна македонска революционна организация. Според хората на Корнелия Нинова подписването на световния пакт за мигрантите ще трансформира незаконната миграция в легална. Според Вътрешна македонска революционна организация този документ е рисков и ще докара до пагубни последствия за страната ти.

От своя страна финансовият министър Владислав Горанов разяснява митингите от миналите дни и съобщи, че цена от 1000 лв. за гражданска отговорност е нечиста сделка, осведоми Канал 3.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР