**Обри Плаза, 39, и Мади Зиглър, 21, бяха сред актьорския

...
**Обри Плаза, 39, и Мади Зиглър, 21, бяха сред актьорския
Коментари Харесай

Обри Плаза е шик в черна мини рокля заедно със стилната си колега Мади Зиглър на премиерата на Sundance на новия им комедиен филм My Old A

**

Обри Плаза, 39, и Мади Зиглър, 21, бяха измежду актьорския състав и екипа на новия комедиен филм My Old A**, с цел да участват на международната премиера на филмовия фестивал Сънданс в Парк Сити, Юта

Ziegler направи грандиозното си идване в облекло от наследник деним, включващо пола с бродерия от дясната страна и уместно горнище без плещи.

Актрисата, която за първи път получи самопризнание като звезда от риалити сериала The Dance Moms, също носеше чифт отворени токчета и имаше тъмните си кичури, завършени дълги, прави и преливащи над гърдите й и надолу по гърба й с централна част.

Написан и режисиран от Меган Парк, My Old A** споделя историята на Елиът Лабрант (Мейзи Стела), която е била посъветвана от бъдещото си аз да не изпада в обич. Това е, до момента в който не срещне момчето, за което по-възрастното й аз я предизвести, съгласно причина в Уикипедия.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР