Обречената любов между актьора и продуцент Любомир Нейков и топ

...
Обречената любов между актьора и продуцент Любомир Нейков и топ
Коментари Харесай

След близо 10 г. отбягване, Любо Нейков пак се обърна към голямата си любов - Генка Шикерова

Обречената обич сред артиста и продуцент Любомир Нейков и топ репортерката Генка Шикерова очевидно не е напълно изхвърчала, научи HotArena.

Комикът е потърсил успокоение след следващата застигнала го фамилна покруса точно на рамото на напористата брюнетка. Преди по-малко от месец Нейков се елементарни с майка си  вуйна Цеца, която си отиде на 70 години, откакто по този начин и не можа да прежали гибелта на другия си наследник Цветан , писа „ Таблоид “.

Любо се сринал след следващия удар на ориста , само че изненадващо от депресията го извадило известие от някогашната му възлюбена, която му предложила да се видят на по кафе и да обсъдят човешката тленност и нещата от живота като цяло. Актьорът незабавно откликнал.

Той изплакал пред Генка всичките си терзания. След срещата двамата се чуват постоянно по телефона , а Нейков споделял пред другари, че с никого не усеща такава непосредственост на чисто прочувствено равнище като с репортерката.

Актьорът и продуцент в никакъв случай не е криел, че Шикерова е огромната му обич. Пикът на връзката им бе през 2010 година, само че Генка решила да постави край, а повода била нежеланието на Любо да се разведе със брачната половинка си Гинка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР