Образувано е досъдебно производство за отвличане на изчезналия Александър в

...
Образувано е досъдебно производство за отвличане на изчезналия Александър в
Коментари Харесай

Образувано е дело за отвличане на изчезналото дете в Перник

" Образувано е досъдебно произвеждане за похищение на изчезналия Александър в Перник. Ние не знаем дали то сигурно е отвлечено. Трябваше да реагираме и да образуваме произвеждане и най-близкото до случая бе похищение. Издирването продължава все още ", това съобщи шефът на Националната следствена работа и зам.-главен прокурор Борислав Сарафов.

Сарафов описа, че детето е изоставено от майката преди години. Бащата се грижи за него, само че има двигателни проблеми. 

Александър е висок към 1,50 м. Към момента на изгубването си е облечен със сини дънки и сив суитчър. Викове и мощен звук може да изплащат детето. 

Към момента в издирването вземат участие доброволци, чиновници на Министерство на вътрешните работи, дронове и термокамери на Столичния инспекторат. 

" Не цялото общество счита, че Иванчева е жертва. Тя може да бъде жертва само на своята лична лакомия. Присъдата й е обективна сигурно. Присъдите на Върховен касационен съд не могат да бъдат коментирани, а единствено изпълнявани ", по този начин Сарафов разяснява ареста на някогашната кметица на " Младост " Десислава Иванчева.

" Състоянието на братята не може да омаловажи действието им. Те са умъртвили еднообразен български служител на реда, до момента в който е изпълнявал отговорностите си. Мои следователи ще проведат опит на мястото, с цел да се откри сигурно от кое място са създадени изстрелите. Убийците би трябвало да бъдат изправени пред съд и да получат своето наказване ", сподели той пред Българска национална телевизия по тематиката с убийството на граничния служител на реда Петър Бъчваров откъм Турция и изказванията, че двамата братя са психологично заболели.

Директорът на Националната следствена работа дефинира убийството като " извънредно безочливо действие " и съобщи, че не счита, че Мустафа и Енгин са невменяеми. Според него те ще получат дейно наказване.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР