Образувано е досъдебно производство във връзка със смъртта на детето

...
Образувано е досъдебно производство във връзка със смъртта на детето
Коментари Харесай

Има задържан във връзка със смъртта на детето в Мездра - бащата на съседчето

Образувано е досъдебно произвеждане във връзка със гибелта на детето в Мездра, заяви ръководителят на Окръжна прокуратура във Враца. Разследват се две версии за случая– огнестрелна рана и случай с пиратки. В момента се организира аутопсия и след нея ще бъде известна повода за гибелта на детето.
Има арестуван по случая и това е бащата на приятеля на починалото дете, заяви бТВ.
 Намереното мъртво дете в Мездра е внук на някогашен народен представител? Намереното мъртво дете в Мездра е внук на някогашен народен представител?
8-годишното дете, намерено мъртво на улица в Мездра през днешния ден, е внук на някогашния народен представител Тома Томов и водач на партия " Рома ", оповестява с...
БГНЕС напомня, че тялото на осемгодишно момче с тежки пострадвания в региона на главата бе открито на 8 януари на улица в Мездра.
Детето е намерено от собствен непосредствен. На място незабавно са извикани екипи на незабавната здравна помощ и полицията. Преди да бъде открито мъртво момчето е отишло да си играе в дома на съседско дете.
Снощи към 17 ч. детето е откарано в Бърза помощ, имало е голяма рана на шията, един от околните съобщи, че става дума за пукотевица с ловна пушка. Очевидци описват, че детето е било единствено по слипове, когато е било изведено на открито мъртво след случая. Хората допускат, че случаят е станал вътре в къщата. Съседка споделя, че не е било пиратка, а се е чул изстрел. То е умряло съвсем незабавно. Работи се по разнообразни версии. Детето е кръстено на някогашния народен представител от Коалиция за България Тома Томов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР